| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
aly30 Membru nou

Data inscrierii: 07/06/2005 Mesaje: 29 Locatie: romania
|
Trimis: Mar 07 06 2005, 12:48 pm Titlul subiectului: HIPOSPADIAS |
|
|
Am un nepotel de 6 luni care s-a nascut cu hipospadias.
Am dori sa luam legatura cu parinti care trec sau au trecut prin asa ceva, sau daca ati auzit un caz concret, orice stiti despre asta. In vederea unei viitoare operatii am dori sa gasim un chirurg pediatru foarte bun pentru ca este o operatie delicata. Pentru cei care nu cunosc, hipospadis este o malformatie congenitala caracterizata prin deschiderea canalului urinar anormal inainte de locul anatomic astfel incat urina este eliminata pe un alt traect decat cel normal. Corectia malformatiei se face printr-o interventie chirurgicala plastica. Asteptam parerile voastre. |
|
| Sus |
|
 |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Mar 28 06 2005, 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
eu cunosc un caz de bb,acum are 2 luni, care s-a nascut cu prb mari urinare, amplasarea vezicii, corectura s-a facut partial imediat dupa nastere, 24h, la spitalul de copii grigore alexandrescu din sectorul 1.
daca vrei amanunte privind interventia, de cine a fost facuta si in ce conditii poti sa iei legatura cu mine pe mp.
urmeaza sa mai aibe loc o interventie in jurul varstei de 1 an cand se presupune ca trebuie facuta trecerea de la pampers la chilotel si medicii au spus ca pana atunci si asa scapa pipi pe el.
vor sa vada si evolutia copilului intre timp, pana acum i-a mers ok, a fost botezat de curand, a avut colici ca toti bbeii, papa lapte bine, ia in greutate.
doar ca a avut aceasta malformatie congenitala. _________________ A gresi e omenesc, a ierta e divin! |
|
| Sus |
|
 |
DanaC Membru nou

Data inscrierii: 29/05/2006 Mesaje: 1 Locatie: Romania
|
Trimis: Lun 29 05 2006, 12:53 pm Titlul subiectului: hipospadias |
|
|
Am un baietel cu hipospadias. Urmeaza sa il operam la Bucuresti. Imi puteti spune ceva despre Dr. Voinescu?
Raluca pot lua legatura cu tine? As vrea sa te intreb mai multe despre operatia bb pe care il cunosti cu aceasta malformatie.
Multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
bicaiulia Membru nou

Data inscrierii: 27/06/2006 Mesaje: 1 Locatie: mures
|
Trimis: Mar 27 06 2006, 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
danac!
astept noutati despre baietelul tau , cum a decurs operatia si daca sunteti bine. si eu urmez cu baietelul meu si problema mea este increderea in doctori. asta pt ca baietel meu a mai fost operat o data in cluj si nu mai vreau experiente. am dat peste dr. valentin voinescu un om care mia acordat atentie si mia spus despre ce e asta hipospadie, si ar mai fi dr. basca la care am fost anul trecut ,ma programat pt operatie si cand ajung la spital imi spune ca trebuie sa mai astept pt ca a intervenit o urgenta( si vb aceea din ludus unde stau eu nu e chiar o aruncatura de bat). am inteles ca amandoi sunt buni. am mai citit prin topicurile astea.iti doresc multa bafta ! |
|
| Sus |
|
 |
aly30 Membru nou

Data inscrierii: 07/06/2005 Mesaje: 29 Locatie: romania
|
Trimis: Vin 28 07 2006, 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am operat baietelul la dr basca, dana daca poti, contacteaza-ma, cu iulia deja vorbim pe messenger.Ia adresa de la Corina sau Iulia |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|