CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
HIPOSPADIAS

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
aly30
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 07/06/2005

MesajTrimis: Mar 07 06 2005, 12:48 pm    Titlul subiectului: HIPOSPADIAS Raspunde cu citat (quote)

Am un nepotel de 6 luni care s-a nascut cu hipospadias.
Am dori sa luam legatura cu parinti care trec sau au trecut prin asa ceva, sau daca ati auzit un caz concret, orice stiti despre asta. In vederea unei viitoare operatii am dori sa gasim un chirurg pediatru foarte bun pentru ca este o operatie delicata. Pentru cei care nu cunosc, hipospadis este o malformatie congenitala caracterizata prin deschiderea canalului urinar anormal inainte de locul anatomic astfel incat urina este eliminata pe un alt traect decat cel normal. Corectia malformatiei se face printr-o interventie chirurgicala plastica. Asteptam parerile voastre.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Mar 28 06 2005, 11:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu cunosc un caz de bb,acum are 2 luni, care s-a nascut cu prb mari urinare, amplasarea vezicii, corectura s-a facut partial imediat dupa nastere, 24h, la spitalul de copii grigore alexandrescu din sectorul 1.
daca vrei amanunte privind interventia, de cine a fost facuta si in ce conditii poti sa iei legatura cu mine pe mp.
urmeaza sa mai aibe loc o interventie in jurul varstei de 1 an cand se presupune ca trebuie facuta trecerea de la pampers la chilotel si medicii au spus ca pana atunci si asa scapa pipi pe el.
vor sa vada si evolutia copilului intre timp, pana acum i-a mers ok, a fost botezat de curand, a avut colici ca toti bbeii, papa lapte bine, ia in greutate.
doar ca a avut aceasta malformatie congenitala.
DanaC
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 29/05/2006

MesajTrimis: Lun 29 05 2006, 12:53 pm    Titlul subiectului: hipospadias Raspunde cu citat (quote)

Am un baietel cu hipospadias. Urmeaza sa il operam la Bucuresti. Imi puteti spune ceva despre Dr. Voinescu?
Raluca pot lua legatura cu tine? As vrea sa te intreb mai multe despre operatia bb pe care il cunosti cu aceasta malformatie.
Multumesc anticipat
Sus
bicaiulia
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 27/06/2006

MesajTrimis: Mar 27 06 2006, 12:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

danac!
astept noutati despre baietelul tau , cum a decurs operatia si daca sunteti bine. si eu urmez cu baietelul meu si problema mea este increderea in doctori. asta pt ca baietel meu a mai fost operat o data in cluj si nu mai vreau experiente. am dat peste dr. valentin voinescu un om care mia acordat atentie si mia spus despre ce e asta hipospadie, si ar mai fi dr. basca la care am fost anul trecut ,ma programat pt operatie si cand ajung la spital imi spune ca trebuie sa mai astept pt ca a intervenit o urgenta( si vb aceea din ludus unde stau eu nu e chiar o aruncatura de bat). am inteles ca amandoi sunt buni. am mai citit prin topicurile astea.iti doresc multa bafta !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
aly30
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 07/06/2005

MesajTrimis: Vin 28 07 2006, 10:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am operat baietelul la dr basca, dana daca poti, contacteaza-ma, cu iulia deja vorbim pe messenger.Ia adresa de la Corina sau Iulia
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum