| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lulu75 Parinte incepator

Data inscrierii: 14/04/2005 Mesaje: 94 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 14 04 2005, 7:29 pm Titlul subiectului: Cat costa o nastere in Bucuresti? |
|
|
Cam cati bani trebuie sa strang pentru nastere? _________________ Luminita si Andrei
http://www.flickr.com/photos/babybaby |
|
| Sus |
|
 |
Brindusa Membru nou

Data inscrierii: 06/04/2005 Mesaje: 18
|
Trimis: Lun 18 04 2005, 8:12 pm Titlul subiectului: cat costa o nastere in Bucresti |
|
|
Draga Lulu,
Eu zic sa stai pe scaun cand vei citii. Pe mine m-a costat 300$ la doctor si 50 $ anestezistul. Toata lumea a fost multumita (la banii astia cred si eu). Trebuie sa spun ca la mine a fost cezariana. Nu stiu cat se da in general dar eu m-am interesat la asistenta de la cabinetul doctorului si asa mi-a spus. In spital am dat cate 20.000 la infirmiera de cate ori a venit sa ma spele sau sa ma schimbe.
Este bine sa ai la tine bani marunti (de 10.000, 50.000) si pt dupa ce nasti cativa pampersi pt bebe.
Sper sa iti fie de folos informatiile.
 |
|
| Sus |
|
 |
lulu75 Parinte incepator

|
|
| Sus |
|
 |
Brindusa Membru nou

Data inscrierii: 06/04/2005 Mesaje: 18
|
Trimis: Mar 19 04 2005, 5:30 pm Titlul subiectului: cat costa o nastere in Bucuresti |
|
|
Buna Lulu
Am nascut la Spitalul Clinic Universitar. mai multe amanunte gasesti la rubrica "Experientele nasterii". am scris acolo cateva informatii. Daca nu gasesti sa-mi spui si iti mai scriu inca o data.
Numai bine  |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 19 04 2005, 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nastere naturala, in 2002, 10-12 milioane in total. 4 mil. dr ginecolog, restul asistente, infirmiere, dr. neonatolog. La Cantacuzino. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 19 04 2005, 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Voi ma speriati pe mine....
Si mai aveti curajul sa mai faceti bebei? _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 19 04 2005, 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu una incep sa nu... Doar sa ma duc sa muncesc pe plantatie fo' 50 de ani si pe urma sa revin in varianta "Adriana Iliescu 2" ... Bu-hu-huuuu _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 19 04 2005, 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sotul meu este cam socat saracutul ca i-am spus ca m-am cam razgandit cu bebe 2... Pai cum sa-l fac, cand eu casa nu am, si la fiecare scandal al socrilor, ori ma ameninta ei ca ne da afara, ori ma gandesc eu sa-mi iau campii si sa plec cu chirie, nu? El saracutul mai vrea un bebe, si eu il vreau, dar nu in conditiile astea, mama... Pai eu imbatranesc cu chin si poate o sa am o casa, dar ce las eu la 2 copii? Or sa ajunga sa se certe cum ne certam noi cu cumnata? Mai bine unul si macar sa am cei lasa, nu?
Cony, sotul stie ca eu fac ce imi bate capul si nu ma poate intoarce daca asa ma hotarasc eu si de accea e cam speriat... Asta e... Deciziile se iau si in functie de reusitele in viata, nu? _________________
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 21 04 2005, 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe mine ma sperie mai putin banii dati la nastere (ii strangi cumva in 9 luni) cat banii de dupa-aia. Pai scutece si cu lapte praf si cu hainute se ridicau la o suma exorbitanta. Plus obiectele de gen carucior, patut, tarc, etc, etc. Si daca iei un carucior ieftin se va rupe in 2 luni (am patit-o eu!) si pe urma iei unul mai scump si tot asa .....
Noi ramanem sigur la un singur copil si nu avem salarii mici .......
Apropos, imi aduc aminte ca avea Monica vreo 3 luni si pe sotul meu il apuca intr-o seara criza "Pai eu muncesc o gramada, am salariu mare, si noi tot nu avem bani? Pe ce D-zeu cheltuim atata?" Si am facut lista cu nevoile lunare ale Monicai si am cazut amandoi pe spate ....
Acum e mult mai bine ca a crescut Monica si au scazut cheltuielile, dar la inca unul nu cred ca facem fata (nici financiar si nici cu nervii ) _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
lulu75 Parinte incepator

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 23 04 2005, 3:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Noi am pastrat hainute multe si destul de bune, avem un carut fff bun si solid, dar degeaba daca nu avem siguranta zilei de maine... Suntem precum tiganii cu cortul, avem jumatate din haine in cutii in balcon, pentru ca de atata mobila veche nu ne dau voie sa ne luam nici macar un sifonier, si stam intr-un sifonier mic, care da sa cada numa cu hainele de sezon. Nu mi se pare ca am cheltui ff multi bani cu Moni, sincer... Daca ar fi dupa mine bebe 2 ar fi deja pe drum daca aveam putinica siguranta. Eu sunt disperata dupa copii, iar dupa o sarcina usoara, nastere usoara si bebe cuminte e si pacat sa nu-i facem un fratior... _________________
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Sam 23 04 2005, 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sorana a scris: | | Nastere naturala, in 2002, 10-12 milioane in total. 4 mil. dr ginecolog, restul asistente, infirmiere, dr. neonatolog. La Cantacuzino. |
Cam costisitoare o nastere in Bucuresti! Am dat mai putin eu la cezariana in 2003.
Fluffi, da ce ma speriasi, bre Auzi, Adriana Iliescu 2 Oare ea cit o fi dat la doctori? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
mama_sonyei Parinte experimentat

Data inscrierii: 28/02/2005 Mesaje: 252 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 24 04 2005, 4:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Nastere naturala cu epidurala in 2004: circa 5-5.5 milioane in total. 3.5 mil. dr ginecolog, 1 mil anestezist (mi-am cumparat singura trusa de epidurala - 620.000 lei), 200.000 asistenta, 100.000 infirmiera care a asistat la nastere, cate 10.000 lei la fiecare spalat si curatat epiziotomie (3-4 ori) si cam atat ... In rest m-am abtinut sa dau pentru ca sunt de principiu ca de ce te vad ca dai de ce cer mai mult ... Am nascut la Spitalul Clinic Universitar Bucuresti... _________________
http://www.sonya.as.ro |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Lun 25 04 2005, 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ana c a scris: | Fluffi, da ce ma speriasi, bre Auzi, Adriana Iliescu 2 Oare ea cit o fi dat la doctori? |
Hi hi hi... pai...? La banii care se dau, te mai si chinui??? Oricum, cred ca a cotizat ceva "duamna" Iliescu... ceva in jur de 3.000 Euro numai procedura de inseminare artificiala... restul... cine o mai sti? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 01 05 2005, 1:31 am Titlul subiectului: |
|
|
300$ (dolari) in 2004 (si in 1998 tot cam asa) cezariana la Bucur. Cu totul. Si am avut rezerva cu frigider si baie si m-a lasat cu Tv de acasa. Apropo de ce zicea "cineva" de pe alt forum despre luxul in care am stat . Nu a fost ca acasa dar a fost bine. Nu conteaza cat dai ci "cui" dai. La dr am dat cel mai putin 100$ ca taie si pleaca. Pana la Dumnezeu te mananca sfintii.... _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
lulu75 Parinte incepator

|
Trimis: Mie 04 05 2005, 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am angajat pe o plantatie de negrii, deci o sa fac rost de bani pt nastere. _________________ Luminita si Andrei
http://www.flickr.com/photos/babybaby |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mie 04 05 2005, 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Elody Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005 Mesaje: 165 Locatie: Franta
|
Trimis: Vin 29 07 2005, 2:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Cimd ma gindesc citi bani treabuia sa am daca nasteam in Rom Aici nu am dat nici un ban.Daca ai asigurare esti ok.Eu am facut hemoragie dupa nastere si ma-m simtit tare rau.Cred ca daca eram in rom cine stie citi bani trebuia sa am Ma intreb oare femeile sarace citi bani or avea saracele????Am fost tratata ca o printesa.Cind am facut hemoragia cred ca toata maternitatea ma consultat.Care mai decare sa vad de ce am facut hemoragie.Nu mai zic ca de macat venea sa ma intrebe ce vreau sa imi gateasca.Mai vreau bebe ca-mi place la maternitate !!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
stcarmen Membru nou

Data inscrierii: 12/08/2005 Mesaje: 1 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 12 08 2005, 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Adevarat ce spun fetele ptr banii dati asitentelor si doctorilor la nastere, dar ganditi-va ca nu va baga nimeni mana in buzunar si nu trebuie sa va simtiti obligate sa le dati bani. Eu una sunt CONTRA la a da bani - SPAGA -doctorilor si asistentelor.
Primul copil, fetita - Denisa, am nascut-o in Anglia si nu am dat nimic.....basca sotul meu a cumparat flori si bomboane sa le dea asistentelor si au ramas fffffffffffffffffff impresionate de gestul sotului meu. Al doilea copil, pe Rares, l-am nascut la Polizu cu dr. Herghelegiu si i-am dat 100 euro ca mi-a placut cum s-a comportat, unei asistente i-am mai dat 10000 ca s-a dus sa-mi mai cupere un pachet de vata de la chiosc, si sotul meu le-a dat asistentelor de la Neonato cate o sticla de vin ( 3 sticle) si atat. Dragele mele, singure va faceti viata grea, si sa stiti ca si eu am avut parte de un tratament de printesa.
Staul meu : NU VA MAI AVANTATI SA DATI SUME FABULOASE DOCTORILOR SI ASISTENTELOR, ca veti avea nevoie de ei mai tarziu, si tratamentul va fi acelasi, depinde de modul tau de a te impune.
Va doresc numai bine si bebei sanatosi _________________ http://community.webshots.com/user/stcarmen
" Inainte sa va suparati pe cineva ca va pune la treaba, amintiti-va ca fara presiune nu se formeaza diamantele. " |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Lun 15 08 2005, 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Carmen, tu ai perfecta dreptate cind spui ca vom avea nevoie de bani. dar realitatea e alta. Daca nu dai atentii la doctor, nici nu se uita la tine. Unde ai vazut tu un dr sa-ti faca cezariana sau sa stea linga tine la nasterea naturala fara sa-i dai ceva? Crezi ca pe vreuna dintre noi, mamicile, ne dau afara banii din casa? Deloc. Unele chiar facem sacrificii enorme sa avem parte de o aistare medicala la nastere. Si noi dam la sfirsit dr atentia cuvenita pt ca s-a comportat bine cu noi. Chiar daca suna altfel, tot spaga e, crede-ma! Asta-i sistemul in Romania! Si nu prea cred ca va fi prea curind altfel! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|