CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
La multi ani, Danielac!!!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 17 04 2006, 9:16 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani, draga Dani! Numai fericire si impliniri alaturi de cei dragi! pupatura

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Lun 17 04 2006, 11:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani si fie ca toate visele sa ti se implineasca!!! flori_pupici pupatura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Dum 23 04 2006, 2:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc mult de tot!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 23 04 2006, 9:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi multi ani fericiti alaturi de cei dragi !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Dum 23 04 2006, 7:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani,sanatate si tot ce-ti doresti !!!!!!!

Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Lun 24 04 2006, 10:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Lun 24 04 2006, 7:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai tarziu...dar cu deosebita placere, un sicer si calduros, La multzi ani cu sanatate si tot ce iti doresti sa devina realitate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 25 04 2006, 6:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc frumos tuturor!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 24 10 2006, 1:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A mai trecut un an.........sper ca a fost bun pentru tine si de acum in colo iti doresc sa ai parte numai de bucurii si sanatate! La multi ani!!!!!!!!!!!
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 24 10 2006, 2:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
A mai trecut un an.........sper ca a fost bun pentru tine si de acum in colo iti doresc sa ai parte numai de bucurii si sanatate! La multi ani!!!!!!!!!!!

iubita, azi nu e ziua mea, e ziua fetitei mele, Diana-Maria!!!

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 24 10 2006, 5:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Ce gafa am facut,scuze! La multi ani fetitei tale care mie imi este foarte draga! Sa creasca mare si sanatoasa si sa se faca si mai frumoasa decat este acum!
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 25 10 2006, 11:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
Laughing Laughing Ce gafa am facut,scuze! La multi ani fetitei tale care mie imi este foarte draga! Sa creasca mare si sanatoasa si sa se faca si mai frumoasa decat este acum!

nu e nici o problema! multumim din suflet pentru urari!

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului... Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum