| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 11 04 2005, 4:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Mie nu-mi tre sustinerea bisericii. Numai daca as stii ce trebuie sa fac ca sa devin donator de organe... _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 11 04 2005, 4:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| Laura a scris: | Acum e 60. Eu am 65  |
65 la ce inaltime?
Eu am 65 la 1,74 si abia acum consider si eu ca arat a om... La nunta, acum 2 ani juma aveam 55 si eram schilodel. Nu ma suportam... Ma straduiam sa ma ingras, dar eu niciodata nu reusesc sa ma ingras cand imi propun si nu am reusit nici atunci... Inainte de Moni aveam 59, am luat 21 kg, in total aveam m 80 la nastere, la 2 saptamani dadusem jos de ramasesem la 64 si m-am mentinut pana acum 2 luni. Sa dea Domnul sa ma mentin asa, nici mai mult, nici mai putin.
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 11 04 2005, 4:51 am Titlul subiectului: |
|
|
La 1.65 inaltime _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Dum 19 06 2005, 4:29 am Titlul subiectului: tensiune mica |
|
|
Eu am incercat sa donez sange dar am tensiunea mica si era sa "mananc bataie" de la doamna care trebuia sa imi recolteze .E un lucru frumos daca poti ajuta .Sa nu iti pese de gura celor din jur .
Cand m-am hotarat sa adopt bebitza mea , am avut un scandal monstru cu mama si toti ma intrebau la ce-mi trebuie alt copil .
Oamenii chiar nu inteleg ca nu trebuie neaparat un alt motiv in afara celui ca asa simtim noi??
Bravo , Laura !! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
Trimis: Dum 19 06 2005, 9:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Citind aici, am inceput si eu sa ma gandesc ca ar fi bine sa donez, eu am grupa AB IV(RH pozitiv), sotul meu rade de mine, spune ca e o grupa de sange rara, asa este? ca eu habar nu am cum e cu astea. Dar apoi am citit de greutatea necesara....Eu am 54 kg, trebuie sa am minim 65?????? de ce?????? persoanele slabutze nu pot dona sange?
Am vazut acum vreo 2 luni un anunt aici la noi, se cauta urgent donator AB IV, insa trebuia RH negativ.....ca intr-adevar vroiam mult sa ma duc, este foarte bine sa poti ajuta pe cineva... _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
http://community.webshots.com/user/ralutzu
http://chicbebe.ro/album/RalucaZ
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Lun 20 06 2005, 4:40 pm Titlul subiectului: Hmmm |
|
|
Nu cred ca greutatea conteaza atat de mult .Conteaza sanatatea si tensiunea arteriala . Cand am incercat sa donez aveam 156 cm si 50 de kilograme .Problema a fost tensiunea mica care putea scade si mai mult ."Vrei sa ne lesini aici cu acul infipt ?" m-a ciondanit d-na dr .
In ceea ce priveste donarea organelor dupa ce mor , sunt absolut de acodr si daca as putea as face-o .Acolo ,la 2 m sub pamant ,lol, nu pot ajuta pe nimeni .Si cand te gandesti ca o parte din tine va putea trai mai mult in trupul altcuiva ,cine stie?poate chiar un copil . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
seboc Membru nou

Data inscrierii: 07/05/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum 07 05 2006, 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna ziua
am o intrebare am donat sange de circa 45 zile si am primit in posta o scrisoare de la centru de sange cum sa revin pt verificarea unor analize
ce inseamna asta va rog sa mi raspundeti urgent |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Dum 07 05 2006, 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa nu fie ceva in neregula cu sangele tau .Ai baut cafea sau ai mancat gras inainte?Ai suferit de vre-o boala ? _________________

|
|
| Sus |
|
 |
|