CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Puf pe pasarica
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 15 11 2006, 11:26 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sincer mama mea a fost genul care nu a comunicat deloc cu mine inca din copilarie si la orice intrebare dea mea imi raspundea raspicat "pentru ca asa trebuie sa fie si asa e la toate femeile"... Eu nu pot sa zic ca am devenit excesiv de pudica, dar nu am mai incercat reluarea comunicarii, in schimb m-am bucurat de faptul ca in liceu am facut ore de educatie sexuala cu profa super, care ne-a luminat si nea facut sa fim dechisi la discutii... Cu regret tre sa recunosc ca-i sunt tare recunoascatoare femeii aleia spre reprosul si rusinea mamei mele...

Ar fi pacat sa ajunga si fata voastra, Raul, sa gandeasca asa despre voi... Eu cred ca e varsta optima sa incepetei sa dialogati deschis cu ea... Eu nu sunt neaparat adepta discutiilor mama-fiica... Eu si sotul meu suntem tare deschisi si nu cred ca nu l-as lasa sa vorbeasca si el cu fata lucrurile astea... Eu zic ca si tu, ca tatic, poti discuta cu ea...

Mult succes!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 15 11 2006, 3:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
in liceu am facut ore de educatie sexuala cu profa super, care ne-a luminat si nea facut sa fim dechisi la discutii...

Shocked WOW! Da' ce liceu ai facut sau cand?! Ca pe bremea mea nu era asa ceva Laughing

PS Ce batrana ma simt! Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 15 11 2006, 4:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Shocked WOW! Da' ce liceu ai facut sau cand?! Ca pe bremea mea nu era asa ceva Laughing

PS Ce batrana ma simt! Laughing Laughing

Pai am facut liceul intre aniii.... Rolling Eyes ...???? hmmmm.....1994 si 1998 parca sa zic... nu esti mai batrana ca mine... Wink Dar am facut fostul liceu Sanitar actual de chimie-biologie, iar programa era de asa natura incat am fost privilegiati cu orele mentionate... Razz

Sus
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 15 11 2006, 7:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru explicatii....m-ai linistit Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 11:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am facut sanitarul, da' n-am avut lectii sexologice...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 12:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi am beneficita din generala de lectii d-astea cu diriginta...la educatie civica pare-mi-se...hmmm...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 12:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:

La Constanta? In ce an?... nus tiu care-i faza cu programa, cert este ca miau prins bine lectiile alea... Wink

Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 12:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
somnorici a scris:

La Constanta? In ce an?... nus tiu care-i faza cu programa, cert este ca miau prins bine lectiile alea... Wink

Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing zauuu?
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 12:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Pai acum dau si lectii la nestiuntori.... TEORETICE... Evil or Very Mad

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 1:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu, dom'le, nu in Constanta, in Bacau. Am terminat in '93. Dar programa era aceeasi la toate liceele de profil.
Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 1:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Pai acum dau si lectii la nestiuntori.... TEORETICE... Evil or Very Mad

hai nu te supara....hihi
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 8:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:
Nu, dom'le, nu in Constanta, in Bacau. Am terminat in '93. Dar programa era aceeasi la toate liceele de profil.

Si eu tot in '93 am terminat liceul,doar ca eu am facut economicul.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 17 11 2006, 10:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu tot in '93.Na ca om fi de-o seama !

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 17 11 2006, 11:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Na, unde dai si unde crapa cu subiectul asta. Laughing
Sus
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Vin 17 11 2006, 12:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

na ca eu va bat pe toate, sic! am terminat in 88 Very Happy
cam batrana, nu?! Rolling Eyes
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 17 11 2006, 8:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ca sa fim cat de cat in ton cu subiectu' cred ca ar fi trebuit sa spunem :eu am terminat in '96...cu puf la pasarica cu tot Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 17 11 2006, 10:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Ca sa fim cat de cat in ton cu subiectu' cred ca ar fi trebuit sa spunem :eu am terminat in '96...cu puf la pasarica cu tot Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 17 11 2006, 11:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma, da' stiu ca ai niste texte.....mama-mama!!! Laughing Ti-am ochit de multa vreme simtul umorului! Wink
Sus
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 18 11 2006, 8:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici a scris:
Ma, da' stiu ca ai niste texte.....mama-mama!!! Laughing Ti-am ochit de multa vreme simtul umorului! Wink

Necontrolat Embarassed Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum