CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Tratamente corporale

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Joi 31 03 2005, 2:39 pm    Titlul subiectului: Tratamente corporale Raspunde cu citat (quote)

Pentru ca vine vara si toata lumea se da in vant dupa diete, voiam sa stiu opiniile voastre legate de metode mai rapide de slabit si cu efort mai putin (e drept insa, cam costisitoare): electrostimularea si impachetarile cu parafango sau namol reductor.

Daca v-ar interesa, care sunt zonele asupra carora ati dori sa lucrati? Ati prefera electrostimularea sau impachetarile in termosauna?

Ce parere aveti de preturi (2.5-5 milioane pe abonament de 10-12 sedinte)?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Chatonel
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 17/05/2004

MesajTrimis: Joi 31 03 2005, 6:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Roxule,ce sa zic,am votat acolo la "as vrea sa incerc"...muuulte vreau io sa incerc..cam piperat pt buzunaru mieu,as putea sa le fac,da sa nu le fac de mai multe ori si sa nu dea rezultate ca tun si fulger.. Evil or Very Mad daca ar da rezultate peste noapte dupa 12 sedinte si atatia bani..as face-o;daca nu..rup aparatele alea! bine,ca intre timp,sa nu imi ziceti voi ca nu se cere:sa beai apa,sa nu mananci aia,aialalta Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ooooooffff,doamneeee,vreau sa slabesc fara efort!!!!!parca mai zisesem asta la un subiectel pe aici Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

da fara bani nu se poate??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

nu? bine,intrebam si io,nu dadeam cu paru..intrebare de Chatonel,de!!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Joi 31 03 2005, 7:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sincer am votat ca as incerca, dar vorba lui chatonelu ... fara bani nu se poate? Oricum mi se pare cam piperat pretul pentru buzunarele noastre. ...
Daca s-ar putea incerca, gratuit, sa vezi ca apar ceva rezultate .... hmm, parca m-as scobi de bani ...
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Vin 01 04 2005, 4:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am folosit cu multi ani in urma si am fost multumita. Ma refer la electro, nu si la impachetari. Dar sunt sanse mari sa incerc chiar maine impachetarile.

Pe vremea respectiva, e drept tineam si ceva regim, dar rezultatele locale au fost super. Sa nu ma intrebati cat s-au mentinut, ca nu mai tin minte.

Preturile sunt cam piperate, ce e drept. Dar daca dau rezultate...

Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 01 04 2005, 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am votat ca nu vreau sa incerc.

Si ca veni vorba....ce vreti voi fara sa tii regim, fara efort (eee.......) si fara bani, mi-a propus si mie sotul Embarassed stiti voi..... Laughing Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004

MesajTrimis: Vin 01 04 2005, 8:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am folosit si chiar imi propusesem sa merg, insa, din pacate, nu am gasit undeva in cartier, cat de cat aproape de casa...altfel nu am cum, fiindca nu am cu cine sa-l las pe Vlad...
Ideal e sa mergi de 3 ori pe sapt, timp de vreo 20 sedinte si apoi cam de 3 ori pe luna pt intretinere... ideea este nu ca slabesti spectaculos, ci ca se reduce circumferinta si dispare celulita...

Andreea si Vlad
Iubirea mea
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Vin 01 04 2005, 9:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rox, parerea mea o stii, asa ca nu ma mai repet Wink .

Andreea, mai zici o data in ce zona stai? (ca am gasit eu o sala faina din toate pdv)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Sam 02 04 2005, 6:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lumi, stau in Drumul Taberei...dar spune-mi si mie te rog despre ce centru este vorba .

Andreea si Vlad
Iubirea mea
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 03 04 2005, 1:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E un centru pe Octavian Goga. M-a convins si pe mine sa merg, pentru ca este oarecum aproape de serviciu. Din pacate, pana sa ajung la prima sedinta au intervenit motive pentru o mica amanare, dar sper ca spre sfarsitul saptamanii viitoare sa ajung la impachetari.

Electro nu fac din pricina fragilitatii corporale. Acum cativa ani cand am incercat m-am ales cu multe vanatai si vene umflate, nestiind ce problema am de fapt. Abia pe sarcina, cand mi-au aparut si alte probleme de circulatie, am facur teste detaliate si am descoperit fragilitatea capilara.

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 04 04 2005, 7:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ti-a raspuns Rox deja.

Am fost acolo si mi-a placut!
Sus
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Lun 04 04 2005, 7:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merci mult... !
Dar, habar n-am pe unde vine... Embarassed ...ma puteti lumina ?
Si eventual si niste tarife...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea
Sus
Elena-Claudia
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 03/04/2005

MesajTrimis: Mar 05 04 2005, 5:15 am    Titlul subiectului: tratamente corporale Raspunde cu citat (quote)

Exista si metode mai putin "stresante" pt slabit decat electrostimularea ;)
Eu una nu as face asa ceva....oricum acum nu am cum (cred ca ar dauna bebelului), insa nu cred ca asta ar fi solutia. Cel mai dur program pe care l-au urmat - o singura luna - pt a slabi a fost un abonament la aerobic+sauna la care am primit o sedinta de fitness "mokka" ;;). Dar parerea mea e ca dupa a doua cezariana ce va urma in vara nu o sa mai pot face asa ceva...asadar ca am ales deja o cale mai normala si mai naturala de a da jos kg de dupa sarcina :)

Claudia
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 05 04 2005, 4:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andreea, e pe langa Pasajul Marasesti. SI preturile sunt rezonabile. Si conditii faine.
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 29 05 2005, 3:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dragelor, de miercuri va astept la salonul meu de estetica corporala pentru tratamente. Nu glumesc de loc, e in zona 1 Mai. Si zic eu ca e minunat, eu insami ma voi supune si la electro si la impachetari, ca a venit vara.

Nu dau detalii sa nu sune a reclama, cine doreste info trimit mesaj privat.

Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 04 08 2005, 8:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma gandeam sa mai postez din cand in cand niste informatii utile.

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timul unor exercitii obisnuite.

De fapt, electrostimularea este un fitness extensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii si pielea devin mai ferme iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Combinarea electrostimularii cu termoterapia (infasurarea in patura electrica) duce la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri.

Sus
biancaa
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 12/04/2006

MesajTrimis: Mie 12 04 2006, 12:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Roxana_G a scris:
E un centru pe Octavian Goga. M-a convins si pe mine sa merg, pentru ca este oarecum aproape de serviciu. Din pacate, pana sa ajung la prima sedinta au intervenit motive pentru o mica amanare, dar sper ca spre sfarsitul saptamanii viitoare sa ajung la impachetari.

Electro nu fac din pricina fragilitatii corporale. Acum cativa ani cand am incercat m-am ales cu multe vanatai si vene umflate, nestiind ce problema am de fapt. Abia pe sarcina, cand mi-au aparut si alte probleme de circulatie, am facur teste detaliate si am descoperit fragilitatea capilara.

eu am probleme cu vasele de sange sparte pe picioare, as vrea sa stiu unde ai facut teste pentru fragilitate capilara si daca parafango si vacumul este daunator. mesri mult mult
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum