Nu mai afisa acest mesaj

11.Probleme legale, Returnare, Taxe timblu

» Limitare de responsabilitate

» Returnarea produselor

» Securitatea datelor personale

» Termeni si conditii de utilizare

» Timbru verde


« Inapoi la intrebari frecvente

Limitare de responsabilitate


PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE.

VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB


Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Continutul site-ului www.chicbebe.ro a fost pregatit si revizuit cu maximum de atentie posibila. Totusi, MINIMA EURO DISTRIBUTION SRL nu garanteaza in nici un fel acuratetea, exhaustivitatea si/sau calitatea informatiei asigurate sau ca aceasta este intotdeauna adusa la zi. Solicitari adresate MINIMA EURO DISTRIBUTION SRL referitoare la daune materiale sau imateriale de orice fel datorita utilizarii sau non-utilizarii informatiilor oferite sunt respinse in mod absolut si complet dinaintea formularii acestor solicitari, conform principiului "utilizatorul oricarui element de orice fel din siteul www.chicbebe.ro isi asuma solitar, complet si absolut raspunderea."

MINIMA EURO DISTRIBUTION SRL isi rezerva in mod expres, complet si absolut toate drepturile de a modifica, amenda si/sau elimina parti ale sau intregul continut al domeniului si site-ului www.chicbebe.ro, precum si de a inceta publicarea, fara nici o alerta sau notificare prealabila.

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.

Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.
Imaginile produselor pot sa difere de realitate.

Chic Bebe nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Echipa Chic Bebe nu va fi raspunzatoare pentru:

- orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site

- orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte


Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.chicbebe.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania MINIMA EURO DISTRIBUTION SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
- Produsele prezentate in magazinul www.chicbebe.ro se vor livra in limita stocurilor disponibile.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.Toate informatiile sunt proprietatea ChicBebe.ro. Reproducerea acestora fara permisiunea explicita este strict interzisa.

Termeni si conditii | Securitatea datelor personale | Limitare de responsabilitate
Cum comand? | Cum se face livrarea? | Cum platesc?

Program de lucru: de Luni pana Vineri, intre orele 10.00-18.00.

ChicBebe - Magazin Online pentru copii, nou-nascuti, mamici. Jucarii, carucioare, Fotolii auto

---------------------------------------------------

Producatori: ABC Design, Alex Toys, AroBaby Art, Baby Design, Babymoov, Bebe Confort, Bebe Bleu, Berg Toys, BeSafe, BeurerBig BackyardBright StartsCandide Franta, ChiccoChipolino,  CiaoBimbi, Coletto, Concord,  COSATTODECOFUN,  DeltadiffusionDesedaDHSDisneyDOT BABYELANEEFerrariFirst Smile, Fisher-PriceFREDS SWIM ACADEMY,  GIOCHI PREZIOSI,  Gonher,  Hamax,  Hauck,  Huggies,  iBaby,  Inglesina,  inSPORTlineJANEJoycareKAWASAKIKBTKidorable,  Kids KitKinderkraftKiwykleinKOO-DIKreis Design,  KUSHIES,  L.ROSSI,  LANSINOHLeapFrogLEGOLitafMAXI-COSIMEDELAMediaPro MusicMelissa&DougMesterelMicrolifeMiniland Baby,  Momert,  Mondocarp,  MONI,  Motorola,  Nattou,  NaturalmatNintendoNukNunaNurseOKTOmronOsann,  Palmer'sPampersPeg PeregoPierre CardinPifupufiesQUASHQuinnyreerReig MartiReig MusicalesRhino ToysSafety 1stSanosanSimba BabySmart TrikeSmobySUMMER InfantSunshine KidsTACTAGGIESTeo BebeThe Step2 CompanyTigexTINY LOVEToimsaToloTommee TippeeTOMYTummyTubVisiomedVitamina GVtechVulliWallabooWorlds ApartwowX- LanderZOOCCHINI, Editura Casa, Nuvita Italia

------------------------------------------

Produse: Carucioare copii, Scaune de masa, Mobilier copii, Patuturi lemn, patuturi plianteArticole pentru gravide/mamiciCarucioare pentru gemeni/Tripleti, Fotolii auto, Articole practice, Perne mamici si nou-nascuti, Lenjerii, Jucarii copii, mese de infasat, saltele, Covoare copii, interfoane si videomonitoare, umbrela, carucioare trei roti, Carucioare cu landou, Cantare, umidificatoare, nebulizatoare si purificatoare, Premergatoare si saritoareincalzitoare si sterilizatoare, biberoane, jocuri, hainute si incaltaminte, aparate aerosoli, Mobilier PIFU, Showroom PIFU Bucuresti, Produse Tommee Tippeepowered by imerca